Inschrijven: Training Verleid met Beleid (en presenteer jezelf)

Op 21 juni aanstaande geven Karin de Groot en Imke van Bree de training:

Verleid met Beleid
en presenteer jezelf

Hoe zorg je ervoor dat jouw ideeën gehoord worden tijdens de vergadering, dat jij uitgekozen wordt voor die droombaan en dat opdrachtgevers jouw bedrijf inhuren voor die grote klus? Met alleen maar talent, een goed product of passie voor je vak kom je er niet. Je moet er voor zorgen dat anderen horen en zien wat je te vertellen hebt.

Tijdens de training Verleid met Beleid leren Karin de Groot en Imke van Bree je hoe je ervoor zorgt dat anderen echt horen wat je te vertellen hebt. Je leert naast de basisbeginselen van het presenteren ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je uiterlijke verschijning je verhaal ondersteunt. De training Verleid met Beleid bestaat uit twee delen.

1. Presenteren:
In een dagdeel leer je de basisbeginselen van het presenteren. Aandachtspunten zijn: stem, houding, hoe vertel ik een verhaal, hoe krijg ik de aandacht van het publiek? Hoe zorg ik ervoor dat mensen ook echt horen wat ik te vertellen hebt?
Op basis van je eigen presentatie kijken we naar wat je uitstraalt en wat je valkuilen zijn. Je leert hoe je op een effectievere manier kunt presenteren, en tegelijkertijd toch authentiek kunt blijven.
Trainer: Karin de Groot

2. Dress to impress:
Wat is het effect van de kleding die je draagt? Versterkt die je boodschap of juist niet? Word je op je werk nauwelijks serieus genomen of imponeer je zo dat je medewerkers bang voor je zijn? Welke kleding trek je aan als je uit wilt stralen dat je iemand bent om rekening mee te houden, en wat draag je als je juist je vriendelijke karakter wilt benadrukken?
In een dagdeel leer je welke aspecten in je kleding en uiterlijk je verhaal versterken en je persoonlijke kwaliteiten benadrukken. Maar ook welke kleuren, pasvorm en materialen passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en gewenste uitstraling.
Trainer: Imke van Bree

Datum: 21 juni 2014
Tijd: van 9.00 tot 18.00 uur
Prijs: 795 Euro (inclusief koffie, thee, lunch en afsluitende borrel)
Locatie: Station Bloemendaal te Bloemendaal

Direct inschrijven? Vul hieronder het inschrijfformulier in.

  Ik meld mij aan met personen

  Naam (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw telefoonnumer (verplicht)

  Adresgegevens (verplicht)

  Bedrijf en functie

  Factuuradres (indien ander dan adresgegevens)

  Vragen en opmerkingen

  Getagd met , , , , , , ,