Trainingen

Jezelf presenteren op een manier die effectief is, zonder je eigenheid te verliezen, dat is waar de lessen van presentatietrainer Karin de Groot over gaan.

Tijdens de trainingen kijkt Karin aan de hand van video-opnames naar wat jouw specifieke kwaliteiten zijn en hoe die versterkt kunnen worden. De trainingen worden op maat gemaakt, passend bij jouw wensen, kwaliteiten en vaardigheden. In overleg met presentatietrainer Karin de Groot wordt besloten welke training het meest geschikt is, dat kan afhankelijk zijn van wensen of leerdoelen van de trainee, maar Karin zal ook een eerlijk advies geven over wat zij denkt dat de trainee nodig heeft.

De algemene presentatietraining is de basis voor veel van de andere trainingen. Goed presenteren is een vaardigheid waar je ook gebruik van maakt als je een pleidooi moet houden, college geeft, geïnterviewd wordt, tijdens een sollicitatiegesprek, vergadering of bespreking. Op al die momenten maak je gebruik van de vaardigheden die tijdens de presentatietraining aan bod komen. Meer ervaren sprekers kunnen gebruik maken van Karin als speech-coach. Voor professionele interviewers en presentatoren is er coaching voor presentatoren.

De trainingen worden gegeven in een trainingsruimte in Hilversum en bestrijken een dagdeel van 3 uur. Afhankelijk van de wensen kan daar vanzelfsprekend van af geweken worden.

Aanbod: